Casa ta cu ferestrele Elegant – sustenabilă, modernă și plină de farmec

Un nou concept premium pentru ferestre și uși din PVC axat pe inovație, design și performanță

Așa cum sugerează numele, profilele de ferestre și uși Elegant de la Deceuninck propun o nouă abordare, bazată atât pe ideea de performanță, inovație, cât și pe design-ul fără egal.

Știm deja că tâmplăria din PVC este superioară din punct de vedere al izolării. Ferestrele din PVC sunt mai sustenabile, ne ajută să economism costuri legate de energia termică, dar, totodată, și să protejăm mediul înconjurător. Odată cu apariția platformei Elegant și a soluțiilor sale de avangardă, tâmplăria din PVC devine o opțiune mai practică, ce corespunde cerințelor contemporane de design.

Ferestrele și ușile cu profile Elegant sunt un răsfăț vizual, fiind disponibile într-o serie largă de culori și texturi.
Te poți bucura de siguranță în propriul cămin printr-o clasă antiefracție înaltă și cu efort minim în întreținerea acestora. Cu un montaj profesionist din partea partenerilor Deceuninck și fiind 100% reciclabile, acestea reprezintă soluția ideală pentru ferestre durabile, cu proprietăți premium și prietenoase cu mediul.

Te invităm să citești mai departe pentru a afla mai multe despre avantajele profilelor Elegant și despre cum acestea pot reprezenta soluția ideală pentru casa ta.

Inovație tehnologică

Profilele de ferestre Elegant se remarcă, în primul rând, prin inovația tehnologică ce stă la baza caracteristicilor unice ale acestora. Iată câteva dintre aceste caracteristici ce oferă o izolare termică superioară, cât și un grad mai mare de diversitate arhitecturală:

Inovația iCORferestrele tale, alegerea ta

Profilele Elegant beneficiază de un nucleu modular central care permite combinarea oricărui profil de ramă cu fiecare profil de cercevea. Astfel, îți poți personaliza ferestrele pentru ca ele să se potrivească perfect stilului arhitectural ales de tine. În plus, datorită iCOR, timpul de producție este optimizat, ceea ce conduce la reducerea costurilor de manoperă. Cu alte cuvinte, iCOR înseamnă posibilități extinse de personalizare a ferestrelor tale cu costuri mai reduse.

ThermoFibra – izolare termică superioară, ferestre cu până la 40% mai ușoare

Tehnologia ThermoFibra crește coeficientul de izolare termică, dar elimină necesitatea folosirii armăturilor de oțel. Astfel, prin armarea profilului de cercevea ThermoFibra Infinity cu fibră de sticlă longitudinală continuă, fereastra rămâne la fel de rezistentă, dar cu până la 40% mai ușoară.

Forthex – ideal pentru case pasive

Împreună cu inovația ThermoFibra, armăturile rigide Forthex creează profile de ferestre și uși care corespund standardelor casei pasive. Putem discuta, astfel, despre o izolare termică superioară care te ajută nu doar să ai parte de un confort sporit în casa ta, dar și să economisești costurile legate de energia termică.

Inovație pentru design

Avantajele profilelor de la Deceuninck nu se opresc doar la tehnologie. Deoarece compania înțelege foarte bine nevoia de a te bucura de confortul oferit de tâmplăria din PVC, dar, în același timp, și de o estetică superioară, profilele Elegant sunt concepute astfel încât să îndeplinească ambele cerințe.

Analizând opțiunile clienților, Deceuninck a identificat trei stiluri principale. Pentru fiecare dintre aceste stiluri, registrul de texturi și culori este armonizat cu materialele de construcție specifice:

Stilul rustic – unde regăsim texturi de lemn natural în tonuri calde. Acestea se potrivesc perfect caracterului rustic al unei locuințe și înglobează culori specifice stilului tradițional.
Stilul urban – dominat de culori puternice, pe tonuri de gri, potrivite unui ambient urban – industrial.
Stilul modern – profile minimaliste cu tonuri si texturi metalice rafinate, ce corespund cerințelor de design contemporane.

În plus, Deceuninck propune profilul care oferă o alternativă de imagine la aluminiu, dar are proprietățile PVC-ului. Elegant Abstract se remarcă printr-un design minimalist cubist, rafinat, cu unghiuri drepte și miez gri ce sugerează aspectul metalic.

De asemenea, profilele armate cu ThermoFibra oferă deschideri de până la 2.50 m înălțime pentru panourile de sticlă. Astfel, cu profilele Elegant te poți bucura de multă lumină naturală în casa ta. Datorită profilelor zvelte,  ferestrele Elegant oferă cea mai mare suprafață de lumină, la aceleași dimensiuni de panou.

Nu în ultimul rând, profilele din gama Elegant se remarcă prin culoare și textură. Cu Elegant ieșim din zona clasică a „ferestrelor din PVC” și intrăm într-o zonă a design-ului rafinat. Prin Smart Colours, ai la dispoziție peste 50 de culori pentru foliile ferestrelor tale. În plus, prin intermediul tehnologiei Decoroc, care presupune aplicarea pe profil a granulelor de poliuretan și poliamidă, ferestrele tale capătă o suprafață elastică, mată, rezistentă la zgâriere, intemperii și murdărie. Astfel, prin acest strat, ferestrele tale devin mai ușor de curățat, iar culoarea aleasă de tine mai rezistentă. Decoroc este disponibil în 16 culori, armonizate în paletarul celor trei stiluri propuse.

Performanță

A venit momentul să discutăm și despre coeficienții de performanță ai ferestrelor Elegant. Datorită structurii interioare a profilului și a tehnologiei folosite, profilele Elegant beneficiază de performanțe fără egal în categoria de 76 mm:

  • Uf = până la  0.93 W/mpK în varianta standard
  • Uf = până  la 0.88 W/mpK în combinație cu ThermoFibra și Forthex – recomandate și pentru case pasive

Sustenabilitate și reciclare

În ceea ce privește grija pentru mediu, Deceuninck nu este doar o companie inovatoare, dar și un lider al responsabilității față de mediul înconjurător. Produsele Deceuninck sunt ecologice, 100% reciclabile, cu durată lungă de utilizare, timp în care sporesc confortul caselor și asigură izolația, siguranța, acustica și calitatea aerului. Construcția de cămine sustenabile nu este doar un slogan, ci și o invitație adresată clienților cu aceleași valori.

Platforma ELEGANT de la Deceuninck – noua paradigmă a industriei ferestrelor

Noua platformă Elegant consolidează poziția grupul Deceuninck, de lider al inovației, în domeniul sistemelor pentru ferestre și uși din PVC. Cu peste 82 de ani de experiență, Deceuninck aplică o strategie unică privind îmbunătățirea performanței, optimizării și designului noului sistem de profile. Pe scurt, putem spune că Deceuninck face prima revoluție de sistem în domeniul ferestrelor și ușilor din PVC.

Multitudinea de posibilități pe care platforma Elegant ți le oferă, pornește de la principiile inovatoare aplicate cercetării permanente. Astfel, Deceuninck reușește să aducă în casa ta profile de ferestre și uși din PVC care răspund nevoilor tale de eficiență termică, dar și cerințelor de ordin estetic.

Producător de ferestre? Arhitect sau designer de interior? Constructor sau montator? Găsește mai multe informații accesând linkul elegant.deceuninck.com/ro.

Contactează-ne

    Accept termenii și condițiile