Proiectat cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm, oferă performanțe excelente de izolare termică Broșură Zendow

Zendow

Caracteristici generale

Datorită designului perfect estetic, sistemul Zendow se pliază ușor stilului casei tale.

Izolare superioară

Proiectat cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm, sistemul PVC de ferestre Zendow Plus oferă performanțe excelente de izolare termică. Coeficientul de transfer termic al sistemului testat la institutul IFT Rosenheim este Uf=1,3-1,4 W/m²K. Pentru sistemul cu garnitură mediană valoarea certificata este Uf=1,3 W/m²K.

Performanță acustică

Izolarea acustică este foarte importantă în zilele noastre în care trăim într-o lume zgomotoasă. Sistemul Zendow are încorporat direct din fabricație în 2 camere izolație fonică care asigură o izolare acustică mai performanță decât cele introduse manual. În plus, datorită caracteristicilor materiei prime a PVC-ului precum și a structurii multicamerale a sistemului Zendow se asigură un confort perfect în zonele cu zgomot mare datorat traficului intens.

Rezistență structurală

Datorită ofertei largi de produse, sistemul Zendow se pretează la orice tip constructiv. Profilele speciale de rigidizare oferă cele mai bune soluții împotrivă presiunii ridicate a vântului.

Respectarea mediului înconjurător

Ușile produse cu sistemul Zendow asigură un mediu sănătos datorat nivelului ridicat de izolare precum și a caracteristicilor care asigură o investiție pe termen lung: întreținere ușoară și 100% reciclabile la sfârșitul perioadei de viață.

nimble_asset_poza1zendow
nimble_asset_poza2zendow
nimble_asset_poza3plus

Caracteristici tehnice

Lățimea profilului: 70mm
Numărul de camere: 5
Numărul de garnituri: 2/3(opțional garnitură mediană)
Garnitură: TPE gri/neagră
Bagheta: prindere cu un picior - garnitură PCE
Vitrare: 4;20;24;30;36;44 mm
Standard: EN12608
Coeficient de conductivitate termică: Uf = 1,3 W/m²K (garnitură de mijloc) / Uf=1,4 W/m²K

Opțiuni de culori