Despre confortul unic Deceuninck

Ferestrele și ușile Elegant fac căminele unic confortabile

Confortul este o noțiune complexă și se poate defini doar printr-o constelație de factori ce gravitează în armonie: ambientul, siguranța, esteticul, ergonomia și chiar sustenabilitatea. Simțind confortul, exprimăm de fapt starea de bine generată de acțiunea simultană a factorilor respectivi. În același timp, este știut că petrecem în medie 90% din timp în spații închise, iar cu excepția unor echipamente, nu putem controla direct parametrii preferați. Aici intervine activitatea sustenabilă de cercetare și dezvoltare a Deceuninck, dedicată creării ferestrelor și ușilor inovative. Unicitatea amprentei Deceuninck asupra confortului se reflectă în starea de bine, echilibru și satisfacție în utilizarea produselor sale.

unic Deceuninck

Confortul fiziologic – mai multă lumină, izolare termică și liniște

Mai multă lumină la aceleași dimensiuni ale ferestrelor. Profilele zvelte Elegant oferă cea mai îngustă dimensiune ramă-canat de pe piață. Cele 3 rânduri de garnituri realizează o etanșeitate ridicată, iar împreună cu izolarea termică – printre cele mai înalte în categorie, permit producerea unor ferestre performante, chiar și pentru case pasive. Controlul solar în interiorul pachetului de sticlă sau în exteriorul ferestrei, aduce un plus de confort, atât prin controlul luminii, dar mai ales prin reducerea sarcinii de încălzire/răcire în interiorul locuinței. Prin utilizarea întregii game de inovații, ThermoFibra și Forthex, pot fi realizate ferestre și uși cu un grad de rezistență și izolare fără precedent. Clasa 5 de izolare fonică înseamnă o reducere cu 45-48 dB a zgomotului exterior. Traficul urban aglomerat va fi insesizabil.

Confortul siguranței – protecție împotriva acțiunilor și fenomenelor extreme

Până să ajungem la confirmarea rezistenței crescute la efracție, vă spunem că ferestrele cu profile Deceuninck au fost testate la viteze ale vântului de peste 190 mph (305.77 km/h). Profilele Elegant îndeplinesc toate condițiile legale referitoare la protecția împotriva incendiilor. Impresionant de sigure.

Confortul siguranței

Bucuria esteticului imaginat, realitate

Un sistem de profile inovativ, cu o diversitate stilistică unică. Și invers. În ton cu arhitectura casei, profilele Elegant se asortează Rustic, Urban sau Modern. Cu o paletă largă de culori și finisaje, ferestrele vor fi cu siguranță o încântare estetică, susținând conceptul. Se spune că ferestrele Elegant au depășit cu bine imaginea de „ferestre din PVC”.  

Ergonomia utilizării – durabilitate fără efort

Foarte ușor de curățat – inclusiv graffiti, greu de zgâriat, indiferent de culoarea Solid Colours aleasă, sau de finisajul Decoroc. Întreținerea periodică a mecanismelor feroneriei va prelungi durata de viață a ferestrelor. Nimic complicat.

Sustenabilitate completă – economie și responsabilitate

Economia de energie este o componentă benefică asupra amprentei de carbon, dar și asupra cheltuielilor cu încălzirea locuinței. Nu este singurul lucru în domeniul sustenabilității pe care îl puteți face. Deceuninck realizează profile 100% reciclabile, un procent important din produse având în componență PVC reciclat. Pe tot parcursul vieții profilelor, de la proiectare, până la reciclare, trecând prin producție și utilizare, sunt aplicate cele mai eficiente principii ale economiei circulare. Instalând ferestre cu profile Elegant, puteți avea conștiința împăcată, ați făcut un lucru extraordinar amplificând efortul Deceuninck în acest domeniu. Lucrurile bune se fac împreună.  

Parteneriatul profesional Deceuninck

Putem defini confortul unic Deceuninck ca starea de bine, echilibru și siguranță a mediului protejat de ferestrele și ușile Elegant, realizate și montate de un partener certificat. Contactați Deceuninck România srl pentru a descoperi cel mai apropiat producător.

Deceuninck România SRL
Șoseua de Centură, Nr. 13 A, Key Logistic
Center, Chiajna, Județul Ilfov, România
TEL. +40 21 3274952 ; +40 21 3191722
officedeceuninck.ro@deceuninck.com

Producător de ferestre? Arhitect sau designer de interior? Constructor sau montator? Găsește mai multe informații accesând linkul elegant.deceuninck.com/ro.

Contactează-ne

    Accept termenii și condițiile