Terasele deschid casele spre natură

Sistemele de terase Twinson  – Character Massive, Majestic Massive Pro și Terrace Essential

Știind cum veți proiecta terasele caselor clienților dumneavoastră, știți și ce beneficii vor avea aceștia de fiecare dată când vor dori să se relaxeze acasă, dar în natură. Când proiectați terasa, este important să creați oaza perfectă de bunăstare, cu o selecție potrivită, astfel încât multe veri să poată fi petrecute acolo, fără griji.

Vremea frumoasă invită din nou pe terasă și în grădină. Și unde ar putea fi mai relaxant decât în ​​sufrageria extinsă, pe propria terasă? Oricine apreciază o terasă creativă, armonioasă, dar care să fie și rezistentă în timp, este bine sfătuit cu câteva considerații preliminare. Sistemele de terase Twinson Character Massive, Majestic Massive Pro și Terrace Essential de la Deceuninck, de exemplu, oferă profile solide, atractive din punct de vedere vizual, cu un design natural. Profilele, ușor de întreținut și, în același timp, durabile, pot fi instalate în câțiva pași simpli.

Poza Twinson

Material

Materialul compozit patentat din care sunt realizate profilele Twinson, WPC (wood polymer composite), îmbină caracteristicile ambelor materiale componente. Imaginea naturală și caldă a lemnului este combinată cu durabilitatea și întreținerea ușoară a PVC-ului de înaltă calitate. Twinson este ideal pentru numeroase aplicații exterioare și foarte ușor de instalat. Aplicația principală se adresează placărilor de terase.

Design

Designul Twinson este deosebit de atrăgător, deoarece suprafața este modelată pe textura lemnului. Character Massive este disponibil în șase culori diferite, naturale, Majestic Massive Pro în patru culori autentice (2 bicolore), dintre care 2 au fost adăugate în gamă anul acesta, iar Terrace Essential tot în 6 culori. Terrace Essential este varianta economică a profilelor Twinson care nu face rabat de la performanțele tehnice. Majestic Massive Pro are și un strat suplimentar de polimeri de jur împrejur: petele și umezeala nu pot pătrunde, curățarea și întreținerea sunt, prin urmare, deosebit de ușoare, iar zgârieturile nu au aproape nicio șansă! Suprafața din polimeri este potrivită pentru utilizare intensă, chiar comercială. În același timp, profilele Twinson sunt foarte plăcute la atingere cu picioarele sau mâinile goale: arată cald și natural, iar spre deosebire de lemn, nu secretă rășini, nu crapă, nu se exfoliază și rămân ca noi de-a lungul anilor.

Poza Twinson Foc

Siguranță

Profilele Twinson sunt antiderapante, rezistente la pete și zgârieturi, ușor de curățat, rezistente la expunerea la foc extern sau la căldură radiantă. Un grătar pe terasă nu va fi niciodată periculos pentru profile.

Instalare

Secțiunea plină a profilelor permite tăierea formelor rotunde foarte ușor, instalarea se face cu un sistem de clipsare fără șuruburi – Twinson Click, pentru o instalare rapidă. Înălțimea structurii minim 36 mm, ideal pentru balcoane și terase. Înălțimea ansamblului de la 70 mm, pentru structuri flotante pentru terase de acoperiș.

Sustenabilitate

Twinson oferă produse ce îmbină cele mai bune proprietăți ale ambelor materiale: lemnul și PVC-ul dur. În același timp, prin selecția eficientă a resurselor componente, Twinson este prietenos cu mediul înconjurător. Lemnul este o alternativă la esențele de lemn dur din pădurile tropicale, amenințate de defrișări, fibra utilizată fiind doar din lemn provenind din păduri certificate PEFC, gestionate sustenabil. Materialul miezului profilelor este obținut în totalitate din reciclarea deșeurilor din PVC. Conform calculelor oferite de VinylPlus, fiecare kilogram de PVC reciclat salvează 2 kg de emisii de CO2. Prin Twinson, Deceuninck aduce o contribuție importantă protecției mediului.

Twinson este durabil, garantat până la 25 de ani, rezistent la apă, nu trebuie vopsit și nu crapă sau exfoliază. Toate produsele sunt 100% reciclabile.

Twinson terrace

Rezumatul caracteristici tehnice pentru proiectanți

DescriereCharacter MassiveMajestic Massive ProTerrace Essential
Secțiune placăsolidsolidcanelată
Lungime 4/5/6 m 4/5/6 m 4/5/6 m
Lățime 140 mm net/145 mm cu rostda da da
Înălțime20 mm 20 mm 28 mm
Înălțime montaj from 36 mm from 36 mm from 36 mm
Pasul structurii suport500 mm 500 mm 500 mm
Profil de ventilare da da da
Sistem prindere clipsare, ascunsda da da
Potrivit pentru forme curbeda da da
Culori naturale6 culori4 culori (2 mixate) 6 culori
Suprafață glazuratăda
Necesită profil de capăt
Clasa antiderapantă (fața striuri/fața lemn)R12R10 / R11 R12
Clasa rezistență la foc 13501:5Bfl s1 (B1)Cfl s1Cfl s1
Încărcare punctuală 100 kg, suprafață1400 kg/m2dadada

Deceuninck vă urează „Bine ați venit!” vara, pe o terasă Twinson!

Contactează-ne

    Accept termenii și condițiile
Terasele Twinson – durabile, rafinate și dublu relaxante

Terasele Twinson – durabile, rafinate și dublu relaxante

Sistemul patentat de profile din WPC pentru exterior de la Deceuninck Vremea frumoasă te invită în grădină, pe terasă, să te răsfețe […]