Zendow Deluxe este fabricat cu 5 camere interioare, asigurând o izolare fonică sporită Broșură Zendow Deluxe

Zendow Deluxe

Caracteristici generale

Datorită unui design estetic perfect sistemul PVC de ferestre Zendow Deluxe se pliază ușor pe stilul căminului tău. Sistemul este perfect proiectat pentru a satisface pe deplin cerințele tale.

Izolare superioară

Proiectat cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm, sistemul PVC de ferestre Zendow Deluxe oferă performanțe excelente de izolare termică. Coeficientul de transfer termic al sistemului testat la institutul IFT Rosenheim este Uf=1,4 W/m²K.

Performanță acustică

În lumea modernă izolarea fonică este foarte importantă pentru spațiile de locuit. Sistemul Zendow Deluxe pentru ferestre și uși este fabricat cu 5 camere interioare, asigurând o izolare fonică sporită. În plus , caracteristicile existențe ale PVC-ului precum și structura multicamerala a sistemului Zendow Deluxe transformă mediul zgomotos într-un spațiu perfect de locuit, chiar și în locuri cu trafic intens care necesită un grad ridicat de izolare fonică.

Rezistență

Datorită ofertei largi de produse, sistemul PVC de uși și ferestre Zendow Deluxe se potrivește oricărui detaliu cerut. Armăturile și profilele de rezistență oferă cele mai bune soluții chiar și în zonele cu vânt puternic.

Respectarea mediului înconjurător

Ușile și ferestrele din sistemul PVC Zendow Deluxe asigură un mediu sănătos datorită gradului înalt de izolare precum și a caracteristicilor sale cum ar fi longevitatea produsului, întreținerea ușoară, reciclarea 100% și abilitatea de reprocesare la sfârșitul perioadei de viata.

nimble_asset_poza1deluxeferestre
nimble_asset_poza2deluxeferestre
nimble_asset_poza1plusferestre

Caracteristici tehnice

Lățimea profilului: 70mm
Numărul de camere: 5
Numărul de garnituri: 2/3(opțional garnitură mediană)
Garnitură: TPE gri/neagră
Bagheta: prindere cu un picior - garnitură PCE
Vitrare: 4;20;24;30;36;44 mm
Standard: EN12608
Coeficient de conductivitate termică: Uf = 1,3 W/m²K (garnitură de mijloc) / Uf=1,4 W/m²K

Opțiuni de culori