Ce este iCOR

iCOR este primul bloc pentru profiluri de uși și ferestre pentru construcții universale. Acesta a fost conceput pentru a se potrivi cu fiecare cadru și cu fiecare canat din seria noastră Elegant, deschizând calea către mai multă flexibilitate și mai multă eficiență în sector.

Ce este iCOR

Explorați posibilitățile iCOR

Ce face ca iCOR să fie o astfel de inovație atât de revoluționară? Urmăriți cum responsabilul biroului tehnic Francesco Corradini explică principalele avantaje ale noii platforme iCor.

Ce face ca iCOR să fie o inovație atât de importantă?

iCOR este inima modulară a gamei Elegant. Sistemele de PVC pentru uși și ferestre sunt numeroase și toate diferă unele față de altele. Aceasta înseamnă că nu sunt interschimbabile și creează complexitate atât pe piață, cât și pentru toți clienții noștri. iCOR simplifică situația actuală, permițând combinarea diferitelor tipuri de rame și de uși pentru designuri și aspecte care sunt întotdeauna diferite unele față de altele.

Ce probleme rezolvă această inovație pentru clienții Deceuninck?

iCOR simplifică munca clienților noștri! Flexibilitatea și simplificarea sunt principalele caracteristici ale iCOR. Trei serii de cadre, cinci serii de canaturi, deja disponibile sau în faza de lansare, toate interschimbabile unele cu altele. Acest lucru înseamnă pentru clienții noștri o mai bună gestionare a profilurilor, un stoc mai mic de profiluri, o risipă mai mică de profiluri, un număr mai mic de unelte necesare pentru a lucra toate profilurile noastre și nu în ultimul rând, o gamă mai largă de soluții.

Care sunt principalele avantaje pe care iCOR le oferă clienților, pe lângă flexibilitatea sa? 

Pe lângă flexibilitate, iCor le oferă clienților noștri profiluri cu un design modern și inovator și performanțe excelente. Având în vedere că ușile și ferestrele sunt elemente centrale în construcția durabilă și sunt bunuri durabile, acestea sunt conectate întotdeauna la structura clădirii.

De ce este atât de important să adăugați și un sistem ThermoFibra în platforma iCOR? 

În anul 2012, Deceuninck a introdus o nouă tehnologie uimitoare. Fibra de sticlă structurală coextrudată în profiluri de canaturi care ne permit să eliminăm vechea ranforsare din oțel. ThermoFibra este o tehnologie exclusivă dezvoltată de Deceuninck, care ne permite să ne diferențiem de toți concurenții noștri și să le oferim clienților noștri un produs extrem de inovator, cu un design modern și elegant și cu performanțe superioare. Canaturile sistemului Elegant ThermoFibra sunt ranforsate cu km de cabluri din fibră de sticlă împletite, pentru a forma bare coextrudate cu profil PVC care înlocuiesc ranforsările tradiționale din oțel, sporindu-le performanța termică și accelerând procesul de producție pentru ferestre.

Ce impact va avea această inovație pe piață? 

Introducerea revoluției iCOR, metoda ingenioasă de conectare a elementelor de construcție, face din noul sistem Elegant o gamă extrem de flexibilă și de completă, care satisface nevoile zilnice ale clienților noștri și cerințele piețelor europene. Deceuninck este lider în inovație pe piața sistemelor din PVC pentru uși și ferestre.

Ce face tehnologia noastră iCOR să fie atât de extraordinară?

Alexander Wallig de la RWS Fenster este convins că gama Elegant va avea un impact mare pe piață.

Cea mai recentă inovație iCOR de la Deceuninck mă convinge în special prin faptul ca ofera o platforma modulară universală simplificata pentru profile, care ne ajută să realizăm de ferestre și uși. Prin urmare, vom introduce sistemul Elegant pe piață în acest an și astfel vom diferenția RWS de concurență.”

Producător de ferestre? Arhitect sau designer de interior? Constructor sau montator? Găsește mai multe informații accesând linkul elegant.deceuninck.com/ro.

Contactează-ne

    Accept termenii și condițiile