Proiectat cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm, sistemul Zendow oferă performanțe termice excelente. Broșură Zendow

Zendow

Caracteristici generale

Datorită unui design estetic perfect, sistemul Zendow se pliază ușor stilului casei tale.

Izolare superioară

Proiectat cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm, sistemul Zendow oferă performanțe termice excelente. Conform testelor efectuate de către institutul IFT Rosenheim coeficientul de transmitere al profilului (Uf) este de 1,3-1,4 W/m²K și este certificat pentru valoarea Uf=1,3 W/m²K.

Performanță acustică

În lumea modernă izolarea fonică este foarte importantă pentru spațiile de locuit. Sistemul Zendow are incorporate 2 camere cu izolație fonică din fabricare ce oferă o izolare fonică mai bună decât cele introduse manual. În plus, caracteristicile existențe ale PVC-ului precum și structură multicamerala a sistemului Zendow transformă mediul zgomotos într-un spațiu perfect de locuit, chiar și în locuri cu trafic intens care necesită un grad ridicat de izolare fonică.

Rezistență

Datorită ofertei largi de produse, sistemul Zendow se potrivește oricărei cerinţe. Armăturile și profilele de rezistență oferă cele mai bune soluții chiar și în zonele cu vânt puternic.

Respectarea mediului înconjurător

Ușile și ferestrele din sistemul Zendow asigură un mediu sănătos datorită gradului înalt de izolare precum și a caracteristicilor sale cum ar fi longevitatea produsului, întreținerea ușoară, reciclarea 100% și abilitatea de reprocesare la sfârșitul perioadei de viață.

nimble_asset_poza1zendowferestre
nimble_asset_poza2zendowferestre
nimble_asset_quality-1

Caracteristici tehnice

Lățimea profilului: 70mm
Numărul de camere: 5
Numărul de garnituri: 2/3(optional garnitura mediana)
Garnitură: TPE gri/neagră
Baghetă: prindere cu un picior - garnitură PCE
Vitrare: 4;20;24;30;36;44 mm
Standard: EN12608
Coeficient de conductivitate termică: Uf = 1,3 W/m²K (garnitură de mijloc) / Uf=1,4 W/m²K

Opțiuni de culori