Sistemul Everest Max are un design special înclinat care mărește viteză de scurgere a apei Broșură Everest Max

Everest Max

Caracteristici generale

Izolare superioară

Sistemul Everest Max este proiectat cu 4 camere de izolare și o lătime a profilului de 60mm cu 2 garnituri de etanșare. Utilizarea garniturilor TPE, permite sistemului o sudura efectivă la colț, asigurând astfel un nivel ridicat de izolare.

Versatilitate

Sistemul oferă profile principale și profile auxiliare de conexiune de colț la 90 grade și pentru unghiuri variabile, picurători, prag de aluminiu,diferite profile de închidere și profile de rezistentă. Profilele pentru uși cu deschidere spre interior sau exterior sunt în așa fel optimizate încât să permită creșterea suprafeței vitrate ceea ce oferă o transparență mai mare. În vederea găsirii de soluții pentru orice detaliu, sistemul Everest Max oferă diferite profile auxiliare cum ar fi profile de acoperire, de imagine (L54) etc.

Inovație și compatibilitate

Sistemul Everest Max are un design special înclinat care măreste viteză de scurgere a apei. Sistemul permite construcția de ferestre speciale cum ar fi cele pliante, glisante paralel, cu deschidere spre exterior,etc. În scopuri de sigurantă se poate monta un mecanism de închidere. Acest sistem este compatibil cu alte sisteme (plase de insecte, rulouri, obloane,etc.)

nimble_asset_poza1everest
nimble_asset_poza2everest
nimble_asset_poza2deluxe

Caracteristici tehnice

Lățimea profilului: 60mm
Numărul de camere: 4
Numărul de garnituri: 2
Garnitură: TPE gri/neagră
Baghetă: prindere cu un picior - garnitură PCE
Vitrare: 4;20;24;30;36 mm
Standard: EN12608 - B-Class
Coeficient de conductivitate termica: Uf = 1,5 W/m²K

Opțiuni de culori