De ce Deceuninck?

MISIUNEA NOASTRĂ

Inovativi 

Scopul nostru este de a fabrica produse inovatoare și de o calitate înaltă, bazat pe cunoștiințele noastre acumulate și pe echipa noastră de experți în domeniu. 

Ne străduim să oferim căminului dumneavoastră un spațiu de locuit cât mai comfortabil lucrând intens la protecția spațiului și a celor dragi dumneavoastră față de factorii externi. 

Mediu ecologic

Oferim consultanță tuturor beneficiarilor noștri în vederea construirii de case eficient energetice, astfel toate produsele noastre oferă o izolare ridicată, viața îndelungată a profilului necesitand întreținere ușoară. Ca să minimalizăm distrugerea mediului înconjurător, procesele de fabricație folosite lasă în urmă minimul de reziduri în natură.

Proiectare

Prin varietatea de design dorim să oferim un spațiu de locuit cât mai frumos care să reflecte stilul architectural al fiecărui beneficiar. Produsele noastre au un design care în timp vor satisface toate așteptările iar printr-o paletă bogată de culori inspirată din natură și finisaje de o calitate superioară aducem un plus de valoare proiectelor.

Durabilitate

Deceuninck fabrică produse 100% reciclabile care nu conțin plumb. Deceuninck a făcut investiții semnificative pentru o lume mai bună, cu un pas înaintea celorlalți din domeniu în vederea dezvoltării de produse ecologice.

În zilele acestea când suntem expuși la multe substanțe dăunătoare, considerăm că este necesar să impunem anumite criterii în producerea profilelor din PVC.  PVC –ul nu poate fi folosit direct că materie prima, ca atare sunt necesari și alți aditivi industriali pentru prelucrare.

În anul 2015, Deceuninck a luat măsurile necesare în concordanță cu cerințele impuse de către comunitatea europeană pentru a contribui la o lume mai bună și o viață sustenabilă. Deceuninck a început din anul 2004 să fabrice produse 100% reciclabile folosind garnituri de tip TPE, bineînțeles fără a fi folosită materie primă pe bază de plumb sau alte materiale grele similare. În vederea lăsării unei lumi sustenabile pentru viitoarele generații, Deceuninck fabrică profile ecologice care au ca stabilizator calciu-zinc.

Deceuninck a obținut EDP ( Declarația de Produse Ecologice) pentru ferestre și uși din PVC. Această declarație EDP confirmă faptul că produsele fabricate sau service-ul sunt ecologice în conformitate cu categoria respectivă ( materie primă, energia folosită eficient, emisiile în aer, apă și sol, deșeuri) toate definite în standardul ISO 14040.

Deceuninck este utilizatorul a “Green Point”, folosit în 31 de țări ca indicator pentru “Responsabilitate Industrială”,  arătând că întreagă afacere a grupului îndeplinește obligațiile cu privire la protecția mediului înconjurător.  “Green Point” certifică faptul că o întreprindere îndeplinește obligațiile legale cu privire la reciclarea deșeurilor provenite de la ambalajele fabricii.

DE CE FERESTRE ȘI UȘI DIN PVC?    

Ferestrele și ușile din PVC sunt eficiente energetic.

PVC-ul este cel mai bun material izolator dintre toate soluțiile tradiționale existente pe piață pentru fabricarea ferestrelor și a ușilor. Cu cât coeficientul de transfer termic este mai scăzut, cu atât va fi mai ridicată performanța energetică. 

Valorile de izolare pentru ferestre și uși.

Sistemele PVC Deceuninck pentru ferestre și uși oferă un echilibru perfect între eficiență energetică și confort. Datorită izolării termice și acustice, a gradului ridicat de siguranță și a paletei bogate de culori oferă o notă aparte căminului dumneavoastră.

Întreținerea ferestrelor si ușilor din PVC este ușoară și nu necesită efort.

O fereastră durabilă își păstrează în timp culoarea. 

Ferestrele și ușile din PVC oferă izolare fonică.

În ziua de astăzi este foarte importantă o izolare fonică a spațiului în care locuiți. Profilele Deceuninck pentru ferestre și uși sunt fabricate astfel încât să asigure o izolare fonică sporită și un climat ambiental plăcut, chiar și în zonele cu trafic intens și zgomot mare.