Devino partener Deceuninck

Parteneriat cu producătorii de ferestre și uși cu sisteme de profile PVC Deceuninck

Deceunick prezintă prin acest decalog principiile pe baza cărora construiește o comunitate performantă și responsabilă de parteneri. În cercetare, producție sau în relația cu clienții, Deceuninck își propune să depășească așteptările pieței. 

Deceuninck are o experiență de peste 82 de ani în domeniul prelucrării polimerilor. Ultimul sistem de profile lansat, Elegant, prezintă prin inovație viziunea grupului despre viitorul ferestrelor din PVC. Geometria modulară creează o platformă dinamică și optimizată nevoilor și dorințelor pieței: material conceput și utilizat inteligent, eficiență crescută în producție, design unic, responsabilitate totală față de mediul înconjurător.

Pentru ca ferestrele inovative Elegant să ajungă la beneficiarii finali, Deceuninck dezvoltă în paralel un parteneriat de calitate cu producătorii de tâmplărie din PVC. Doar înțelegând valorile grupului Deceuninck, partenerii pot integra elementele cheie prin care ferestrele amplifică valoarea sistemului de profile. 

Devino Partener Deceuninck

Cercetare permanentă

Cercetarea științifică internațională demonstrează că PVC-ul ca material este o alegere sustenabilă și responsabilă privind confortul, calitatea și siguranța utilizatorilor, cu un cost rezonabil raportat la performanțe. Din poziția unui producător de PVC în top 3 mondial, Deceuninck alocă resurse importante cercetării PVC-ului, ca material accesibil al prezentului și mai ales al viitorului.

Furnizor de inovație

Deceuninck deține un portofoliu impresionant de inovații în domeniul PVC-ului. Platforma Elegant poate fi considerată „coroana” inovației Deceuninck, fiind un concept de avangardă, care înglobează patente deja la a doua generație, verificate în exploatare și îmbunătățite. Conceptul iCOR a fost testat parțial pe platforma Legend, acum primește dezvoltarea completă de sistem pe platforma Elegant. ThermoFibra are ca precursoare inovația Linktrusion, într-o formulă elansată și optimizată, ce aduce reale avantaje de design, izolare și rezistență. Forthex continuă inovația TCI într-o formulă diferită, mai rezistentă și cu un coeficient de izolare superior. Decoroc este patentul Deceuninck care face acest profil să fie preferat în fața aluminiului. Finisajul satinat și mat al aluminiului este acum prezent la profilele Deceuninck. Finisajul este unic ca imagine, cromatică și rezistență, inclusiv la razele UV, zgârieturi sau graffiti. Conceptele de design grupate stilistic pe tipologii arhitecturale, împreună cu finisajul, elimină percepția de ferestre din PVC. Materialul inovativ patentat WPC, din care sunt produse terasele Twinson, este una din aplicațiile Deceuninck, adresată sectorului construcțiilor.

Complexitatea valorii

Imagine apropiată aluminiului, performanță peste cea a multor sisteme de profile cu secțiuni superioare, primul profil la care manopera de producție este optimizată prin inovația iCOR, combinația unică a nucleului din PVC reciclat cu pereți exteriori ranforsați. Acesta este rezultatul crezului Deceuninck despre valoarea unui produs prin el însuși.

Furnizor de soluții

Pentru ca ferestrele să funcționeze impecabil, pe lângă materialele de calitate sunt necesare un sistem de producție precis și instalarea impecabilă. Pentru a crea aceste condiții, echipa tehnică Deceuninck lucrează îndeaproape cu partenerii săi, oferind instruirea personalului, asistență la alegerea și setarea echipamentelor. Rolul Deceuninck nu este doar de furnizor de profile, ci de furnizor integrat de soluții și experiență.

Angajament pentru sustenabilitate

Deceuninck și-a asumat prin angajarea voluntară în proiectul industriei europene de PVC – VinylPlus, să îmbunătățească sustenabilitatea producției și a produselor sale pe parcursul întregului ciclu de viață prin investiții în tehnologie, reducerea emisiilor și a deșeurilor, creșterea colectării și a reciclării. Sustenabilitatea accesului la soluțiile Deceuninck este un aspect important, grupe diverse de venit pot utiliza produsele sale. Materialele utilizate sunt evaluate, nu doar din punctul de vedere al valorii CO2 emise în procesul de producție, ci pe întreaga durată de viață, de la producție la reciclare. Prin faptul că deja sunt deschise diverse poziții de activitate în industria reciclării, putem spune că există potențial pentru dezvolarea componentei sociale a sustenabilității. Nu în ultimul rând, performanța energetică atinsă, poziționează Elegant în topul sistemelor de profile din PVC. Economia de energie este atât un deziderat rațional, cât și o cerință legislativă de sustenabilitate. Deceuninck, împreună cu partenerii săi depune eforturi permanente de dezvoltare și inovație pentru a construi un cămin sustenabil.

Dedicare pentru extinderea economiei circulare

Ferestrele produse cu profile Deceuninck sunt 100% reciclabile. Ca partener al REMADYL, un proiect Orizont European 2020, Deceuninck împărtășește experiența de decenii în extrudarea PVC-ului, participând activ la conceperea de soluții privind detectarea stabilizatorilor plumbului în procesul de reciclare a produselor din PVC post-consum. Pe lângă reciclarea deșeurilor proprii și a resturilor tehnologice post-producție, Deceuninck a dezvoltat soluții pentru reciclarea unei game extinse de deșeuri – rame de ferestre vechi, rulouri, țevi sau alte profile din PVC. Prin tehnologia Ciclefoam sunt produse elemente de pentru bariere acustice pentru autostrăzi, blocuri pentru construcții Belface sau secțiunile TCI (Thermal Chamber Insulator) folosite la armarea și izolarea multor sisteme proprii de profile.

Durabilitate

Dacă durata de viață a unui produs din PVC este de 35-50 de ani, reciclându-l în medie de 10 ori, putem spune că un kilogram de materie primă poate atinge o perioadă de utilizare de 350-500 de ani. PVC-ul este stabil, nu corodează, are o durată lungă de viață. Pe lângă durabilitatea intrisecă a materialului folosit, produsele Deceuninck sunt concepute astfel încât rezistența materialului să fie extinsă la maxim.

Fiabilitate

Produsele Deceuninck nu părăsesc linia de producție până nu sunt riguros controlate sau testate, constant, indiferent de locația oricărei din cele 5 fabrici Deceuninck din lume. Astfel, se atinge potențialul maxim în ceea ce privește calitatea și fiabilitatea produselor.

Unicitate și creativitate

Design-ul zvelt, curat stilistic, este cel puțin înșelător. Produsele Deceuninck sunt rodul unui efort de cercetare, dezvoltare, producție și implementare substanțial și complex. Prin avansul inovației, Deceuninck este un real model pentru piață.

Un pas spre viitor

Tot ce face Deceuninck poate fi concentrat într-o singură frază/sintagmă/motto „Noi, Deceuninck, dorim să ne angajăm prin toate practicile de cercetare și producție pentru a construi o lume în care se trăiește mai bine”.

Sunt necesare multe alte aspecte, detalii, pentru a putea surprinde complexitatea activității Deceuninck. Dezvoltând un parteneriat cu Deceuninck, veți avea ocazia să le întâlniți. Cel mai important, veți avea ocazia să beneficiați de potențialul produselor, care, prin cooperare, vor deveni și produsele dumneavoastră. Platforma Elegant are un potențial uriaș de piață. Este primul sistem care aduce beneficii reale și producătorilor, și proiectanților, și beneficiarilor finali. Dacă sunteți deja partener Deceuninck, luați în calcul introducerea noii platforme în portofoliul dumneavoastră de produse. Dacă doriți să demarați producția cu profilele Elegant, să montați sau să includeți în proiectele dumneavoastră ferestrele și ușile Elegant, contactați-ne pentru un parteneriat profitabil.

Producător de ferestre? Arhitect sau designer de interior? Constructor sau montator? Găsește mai multe informații accesând linkul elegant.deceuninck.com/ro.

Contactează-ne

    Accept termenii și condițiile