Proiectat cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm, oferă performanțe excelente de izolare termică Broșură Zendow Plus

Zendow Plus

Caracteristici generale

Datorită unui design estetic, sistemul Zendow Plus se potrivește perfect stilului casei tale.

Izolare superioară

Proiectat cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm, sistemul PVC de ferestre Zendow Plus oferă performanțe excelente de izolare termică. Coeficientul de transfer termic al sistemului testat la institutul IFT Rosenheim este Uf=1,3-1,4 W/m²K. Pentru sistemul cu garnitură mediană valoarea certificata este Uf=1,3 W/m²K.

Performanță acustică

În lumea modernă izolarea fonică este foarte importantă pentru spațiile de locuit.Sistemul Zendow Plus are incorporate 2 camere cu izolație fonică din fabricare care oferă o izolare fonică mai bună decât cele introduse manual. În plus, caracteristicile existențe ale PVC-ului precum și structura multicamerala a sistemului Zendow Plus transformă mediul zgomotos într-un spațiu perfect de locuit, chiar și în locuri cu trafic intens care necesită un grad ridicat de izolare fonică.

Rezistență

Datorită ofertei largi de produse, sistemul PVC de uși și ferestre Zendow Plus se potrivește oricărui cerinţe. Armăturile și profilele de rezistență oferă cele mai bune soluții chiar și în zonele cu vânt puternic.

Respectarea mediului înconjurător

Ușile și ferestrele din sistemul PVC Zendow Plus asigură un mediu sănătos datorită gradului înalt de izolare precum și a caracteristicilor sale cum ar fi longevitatea produsului, întreținerea ușoară, reciclarea 100% și abilitatea de reprocesare la sfârșitul perioadei de viață.

nimble_asset_poza1plus
nimble_asset_poza2plus

Caracteristici tehnice

Lățimea profilului: 70mm
Numărul de camere: 5
Numărul de garnituri: 2/3(opțional garnitură mediană)
Garnitură: TPE gri/neagră
Bagheta: prindere cu un picior - garnitură PCE
Vitrare: 4;20;24;30;36;44 mm
Standard: EN12608 - A-Class
Coeficient de conductivitate termică: Uf = 1,3 W/m²K (garnitură de mijloc) / Uf=1,4 W/m²K

Opțiuni de culori