Deceuninck construiește viitorul prin inovație

Stâlpii inovației Deceuninck: iCOR, ThermoFibra, Forthex și Decoroc

Reputația Deceuninck de companie a inovației este binecunoscută în industria fabricării ferestrelor. Produsele companiei, alături de tehnologii precum cele folosite la realizarea ferestrelor eficiente energetic, stabilesc permanent noi standarde de performanță și durabilitate. Peste 82 de ani de experiență și peste 200 de patente despre procese, tehnologii și știința materialelor sintetizează angajamentul Deceuninck față de inovație, design și sustenabilitate.

inovației Deceuninck

Deceuninck este unul din primii doi producători de ferestre și uși la nivel mondial, conform cotei de piață. Această forță se reflectă și în activitatea integrată de cercetare și dezvoltare. Linii de extrudare dedicate pentru R&D, realizarea prin producție proprie a materialului compozit, a ștanțelor de extrudare, accesoriilor și a echipamentelor de calibrare în procesul extrudării sunt elementele de consolidare susținută a cercetării. În cadrul echipei de cercetare, departamentele de unelte și de producție a materialului compozit lucrează îndeaproape cu laboratorul de studiu al materialelor, accelerând procesul de dezvoltare al produselor noi.

Platforma Elegant poate fi considerată vitrina inovației Deceuninck, fiind un concept de avangardă, care înglobează patente deja la a doua generație, verificate în exploatare și îmbunătățite.

iCOR

Conceptul iCOR a fost testat parțial pe platforma Legend, acum primește dezvoltarea completă de sistem pe platforma Elegant. Practic, nucleul central unic, obținut din alăturarea unui profil de ramă cu un profil de cercevea, este același, indiferent de combinația profilelor. O inovație simplă, scade complexitatea sistemului de profile, reducând numărul acestora, dar crescând numărul de combinații posibile. Cu o gamă de 3 profile ramă și 5 profile cercevea, se pot obține imagini diferite stilistic. Mai puține profile optimizează managementul stocului. Probabilitatea de a pierde o lucrare din cauza lipsei unei perechi de profile este minimalizată. Două avantaje important pot fi menționate suplimentar: faptul că prelucrarea se face fără modificarea setărilor echipamentelor sau software-ului la trecerea de la un profil la altul aduce o economie de timp raportat la versatilitatea producției, iar garnitura centrală mediană, prevăzută din fabrică, crește performanța termică și acustică a ferestrei.

iCOR

ThermoFibra

ThermoFibra are ca precursoare inovația Linktrusion, într-o formulă optimizată, ce aduce reale avantaje de zveltețe, izolare și rezistență. Utilizarea fibrei de sticlă nu este o noutate. Inovația Deceuninck constă în utilizarea longitudinală a fibrei, acționând ca o adevărată armătură. Creșterea rezistenței profilelor a dus la eliminarea armăturilor din oțel. Consecințele sunt creșterea capacității de izolare și scăderea greutății ferestrei. Prin îmbunătățirea permanentă a conceptului, profilele Elegant sunt cele mai zvelte din clasa 76 de mm.

Elegant ThermoFibra

Forthex

Valorile de izolare ale profilelor sunt substanțial crescute prin utilizarea spumei rigide din PVC armate cu bare subțiri din oțel, într-o carcasă de PVC reciclat, pe scurt: Forthex. Profilele sunt ușoare și rezistente. Împreună cu profilele Elegant ThermoFibra Infinity, oferă cea mai funcțională soluție de ferestre și uși de pe piață. Aceasta este și soluția oferită pentru case pasive.

Decoroc

Decoroc este patentul Deceuninck preferat aluminiului. Finisajul satinat și mat al aluminiului este acum prezent la profilele Deceuninck. Decoroc este tehnologia prin care sunt aplicate pe profil granule de poliuretan și poliamidă, tratate ulterior la temperaturi înalte. Rezultă o suprafață elastică, mată și fin rugoasă, rezistentă la zgâriere, intemperii extreme și murdărie, inclusiv graffiti. Acest strat asigură în timp o bună stabilitate a culorilor și este ușor de curățat. Disponibil în 16 culori, armonizate în paletarul celor 3 stiluri propuse.

Deceuninck a dat tonul schimbării de paradigmă în industria ferestrelor, odată cu lansarea platformei Elegant. Regulile industriei se schimbă și, pentru prima dată, ferestrele de PVC depășesc această percepție comună. O fereastră cu profile Elegant nu este o simplă fereastră, ci coroana inovației Deceuninck.

Producător de ferestre? Arhitect sau designer de interior? Constructor sau montator? Găsește mai multe informații accesând linkul elegant.deceuninck.com/ro.

Contactează-ne

    Accept termenii și condițiile