Ferestrele și ușile Elegant, totul, din prima zi

Standardul Elegant Deceuninck schimbă paradigma pieței ferestrelor și ușilor din PVC

Astăzi, confortul ocupă un rol important în multe din alegerile noastre, iar ferestrele și ușile căminului nostru nu fac excepție. Deceuninck contribuie decisiv la dezvoltarea noțiunii de confort, prin investiții permanente în dezvoltarea de noi produse, folosind materiale sustenabile cu proprietăți superioare, prin forme și concepte de design inovative. Confortul adus în casele noastre de ferestrele și ușile Elegant Deceuninck este premium.

Prin provocarea inteligentă a materialului, Deceuninck produce profile pentru ferestre ce depășesc statutul de simple ferestre din PVC. Prin inovație, Deceuninck deschide noi orizonturi industriei polimerilor pentru construcții.  

Ferestrele Elegant

Un nou standard de calitate pentru ferestrele și ușile din PVC

Prin noul sistem de profile Elegant de la Deceuninck putem avea foarte ușor ferestre într-un design unitar și integrat cu stilul arhitectural al locuinței noastre. Standardul Elegant este definit prin material, funcționalitate, design, sustenabilitate și se diferențiază de ferestrele obișnuite din PVC prin caracteristicile unice superioare ce sunt perfect îmbinate cu esteticul. Niciodată, până acum, ferestrele cu profile din PVC nu au mai fost atât de moderne și minimaliste, fiind o alternativă ecologică și economică la ferestrele din aluminiu.

Material sustenabil

Cu o viziune amplă asupra viitorului, Deceuninck, folosește materiale ce au cu adevărat un impact pozitiv asupra mediului înconjurăror și oamenilor. Inima profilelor Elegant este realizată în întregime din PVC reciclat, prin tehnologia EcoPowerCore. Prin reciclare, materialul obținut are o rezistență superioară, datorită omogenității crescute a particulelor de polimeri. Profilele primesc la exterior un strat din PVC nou, ideal pentru creșterea anduranței ambientale și pentru imaginea ferestrelor. În versiunea Elegant ThermoFibra, profilele sunt armate cu fibre de sticlă inserate longitudinal, în zonele proiectate ca portante, pentru a putea avea ferestre și uși de dimeniuni mari, durabile și, de ce nu, mai ușoare, nefiind necesare armăturile din oțel.

Funcționalitate

iCOR este primul nucleu modular universal pentru profile de ferestre și uși. Acesta a fost conceput pentru a rezolva un paradox al complexității sistemelor de profile: mai multe combinații, cu mai puține profile. Diversitatea stilistică este asigurată de posibilitatea combinării oricarui profil de ramă cu fiecare profil de canat.   Elegant deschide calea flexibilității și eficienței extreme, în domeniu. Ferestrele cu profilele Elegant, prin cele 3 rânduri de garnituri, cresc performanța termică a ferestrelor. Când vorbim de case pasive, nu putem ignora ferestrele cu profile Elegant.

Design arhitectural

Ferestrele și ușile Elegant sunt disponibile în diverse stiluri, culori și finisaje. Cu ajutorul gamei de culori Smart, puteți combina profile din PVC și aluminiu în același proiect. Un total de 50 de finisaje pot defini ferestrele Elegant. Inovația Decoroc, un finisaj mat, ușor rugos, ultrarezistent, este alternativa Deceuninck la imaginea aluminiului. Indiferent de stilul arhitectural pe care îl doriți, la Deceuninck veți găsi paleta de finisaje și culori care să se integreze proiectului dvs. Stilurile Rustic, Urban sau Modern susțin orice demers arhitectural.

Noul standard Elegant

Profilele Elegant oferă una dintre cele mai ridicate izolații termice de pe piață și îndeplinesc toate cerințele în ceea ce privește eficiența energetică. Nivelul ridicat de inovație, imaginea stilistică deosebită, sustenabilitatea completă, schimbă paradigma percepției ferestrelor din PVC. Astfel putem vorbi despre un nou standard al ferestrelor din PVC..

Pionieratul Deceuninck în domeniul PVC-ului

Compania Deceuninck este înființată în anul 1937 în Bevelen- Roeselare, Belgia, de către Benari Deceuninck. Începe producția locală cu diverse produse din plastic. În anii ’50 achiziționează echipamente pentru producția folosind noile materiale polistiren și acetat, pentru ca anii ’60 să aducă un salt important prin demararea producției de PVC. Jaluzele, pentru început, iar spre sfârșitul decadei, Deceuninck produce deja primele profile din PVC pentru ferestre, fiind unul dintre pionierii domeniului. În anul 1985 Deceuninck este listată la bursa din Bruxelles, moment din care activitatea este extinsă, constant, de la nivel regional, la nivel global. Astăzi, Deceuninck este al doilea producător de PVC mondial, din punct de vedere al cotei de piață. 

Producător de ferestre? Arhitect sau designer de interior? Constructor sau montator? Găsește mai multe informații accesând linkul elegant.deceuninck.com/ro.

Contactează-ne

    Accept termenii și condițiile