Deceuninck lansează platforma ELEGANT

Inovația Deceuninck concentrată în platforma de profile ELEGANT prin modulul unic central iCOR a reușit să atragă atenția încă de la lansarea oficială, la târgul online Fensterbau Frontale 2020 Nürnberg. Dezvoltarea tehnologiei continuă cu introducerea armării longitudinale cu fibră de sticlă ThermoFibra și cu armătura termoizolantă rigidă Forthex, disponibile acum pentru o gamă mai largă de profile.

La nivelul imaginii, platforma universală de profile Elegant îmbunătățește percepția ferestrelor din PVC, de la profilele albe și lucioase, la o imagine cu finisaj rafinat. Elegant Abstract, cu foliile în nuanțe multiple, cu unghiuri drepte și finisaj neted, oferă o alternativă estetică la profilele din aluminiu.

Elegant ThermoFibra Infinity

Imaginea minimalistă și cubistă, unică în domeniu, cu un design multiplu premiat, constituie un element de particularizare ce este rapid îmbrățișat de arhitecți, producători de ferestre și public. Deceuninck explorează cu succes o zonă a mixului imagine-performanță în domeniul ferestrelor, nemaiîntâlnită până astăzi: mai multă lumină, performanța de izolare și siguranță ridicate, tehnologii avansate de producție și opțiuni bogate de configurare. Poziționarea platforma Elegant în topul ofertei de ferestre este o consecință a satisfacerii nevoilor și dorințelor înalte ale publicului.

Pentru arhitecți și designeri, modularitatea platformei este un atuu important. Optimizarea secțiunii profilelor ramă și cercevea, prin modulul unic central iCOR, reduce tipologia de repere, diversitatea de aplicații ale panourilor de tâmplărie nefiind afectată. Aceasta înseamnă mai multe posibilități de imagine, fiecare profil de ramă se poate combina cu oricare profil de cercevea.

Noua serie de profile este configurată pornind de la modulul central revoluționar iCOR. 3 modele  de profil-ramă (76/84/115mm) se pot combina cu 5 modele  de profil-cercevea (Infinity & Infinity Thermofibra – decalate, Abstract – semi-coplanar, Origin – rond-teșit și noul profil Grando). În total sunt posibile 15 combinații diferite, ceea ce oferă o plajă larga de abordări stilistice.

Elegant ThermoFibra Infinity 76X

Caracteristicile tehnice ridicate confirmă esența platformei Elegant: profilele nu doar arată bine, dar și oferă un pachet unic al indicilor de performanță:

  • Uf = până la  0.93 W/mpK în varianta standard
  • Uf = până la  0.88 W/mpK în combinație cu Thermofibra și Forthex – recomandate și pentru case pasive
  • 6 camere de izolare, lățimea tocului este de 76 mm, iar lățimea cercevelei este de 80 mm
  • înălțime vizibilă minimă în categorie este de la 112 mm pentru profilele standard și de la 109 mm pentru Thermofibra
  • grosimea aripii exterioare de numai 9 mm la profilele standard (7 mm la Thermofibra ) oferă împreună cu înălțimea vizibilă minimă cea mai mare suprafață de lumină, la aceleași dimensiuni de panou de tâmplărie

Deceuninck acordă o atenție deosebită interacțiunii produselor sale cu mediul înconjurător printr-o abordare proactivă față de reciclarea și utilizarea responsabilă a PVC-ului. Produsele Deceuninck sunt 100% reciclabile (până la 7 cicluri) iar în procesul de producție sunt utilizați stabilizatori fără conținut de plumb. Prin utilizarea unui procent important de granulat din PVC reciclat, cunoscând faptul că procesul de reciclare crește omogenitatea acestor particule, noul material obținut, EcoPowerCore, oferă o rezistență sporită interiorului profilelor, unde este utilizat.

Producător de ferestre? Arhitect sau designer de interior? Constructor sau montator? Găsește mai multe informații accesând linkul elegant.deceuninck.com/ro.

Contactează-ne

    Accept termenii și condițiile