Terasele Twinson – durabile, rafinate și dublu relaxante

Sistemul patentat de profile din WPC pentru exterior de la Deceuninck

Vremea frumoasă te invită în grădină, pe terasă, să te răsfețe cu o baie de soare, poate și în piscină, cu o petrecere printre prieteni, o cină în familie sau cu un grătar savuros. Oricine apreciază o terasă creativă, armonioasă, dar care să fie și rezistentă în timp. Aproape toate terasele sunt frumoase în prima zi, totuși câteva sfaturi preliminare te vor ajuta să construiești o terasă rafinată și durabilă, permanent relaxantă, ușor de instalat și, mai ales, ușor de întreținut. Sistemele de terase Twinson Character Massive, Majestic Massive Pro și Terrace Essential de la Deceuninck oferă profile solide, atractive din punct de vedere visual, cu un design natural. Profilele, ușor de întreținut și, în același timp, durabile, pot fi instalate în câțiva pași simpli, doar prin clipsare și fără șuruburi.

Cu Twinson, terasa ta beneficiază de imaginea rafinată, naturală și caldă a lemnului și, în același timp, de rezistența PVC-ului de înaltă calitate. Materialul compozit (WPC) patentat reunește proprietățile ambelor componente. În plus, profilele Twinson reprezintă o alternativă ecologică și aduc numeroase beneficii în utilizare. Dacă deja te-am incitat, citește mai departe pentru a afla tot ceea ce trebuie să știi despre inovația Twinson pentru terase de la Deceuninck.

Terasele Twinson

Designul Twinson este deosebit de atrăgător, deoarece suprafața este modelată pe textura lemnului. Character Massive este disponibil în șase culori diferite, naturale, Majestic Massive Pro în patru culori autentice (2 bicolore). Această placă are și un strat suplimentar de polimeri de jur împrejur: petele și umezeala nu pot pătrunde, curățarea și întreținerea sunt deosebit de ușoare, iar zgârieturile nu au nicio șansă! Suprafața din PVC dur este, prin urmare, potrivită pentru utilizare intensă. În același timp, profilele Twinson sunt foarte plăcute la atingere cu picioarele sau mâinile goale: arată cald și natural, iar spre deosebire de lemn, nu secretă rășini, nu crapă, nu se exfoliază și rămân ca noi de-a lungul anilor. Profilele nu necesită vopsire, nu se decolorează de la un sezon la altul, nu se pătează, sunt rezistente apă, nu ard și nu rămân urme în cazul în care întâmplător intră în contact cu jarul grătarului. Și dacă sunteți în căutarea unei variante accesibile și eficiente din punct de vedere a costurilor,  fără să faceți concesii asupra calității și posibilităților de personalizare, sistemul Terrace Essential este solutia pentru dumneavoastră. Poți alege din 6 culori naturale care vor dura mulți ani și nu își vor pierde din atractivitate.

Pe lângă fiabilitate și eleganță, Twinson mai aduce un beneficiu major – reprezintă o alternativă prietenoasă pentru terase. Astfel, în componența profilelor Twinson, se regăsește doar fibră din lemn provenit din pădurile certificate PEFC. În condițiile în care pădurile tropicale sunt amenințate de defrișări, a avea o opțiune prietenoasă cu mediul devine foarte important. Pe lângă fibra de lemn, materialul miezului profilelor provine exclusiv din reciclarea PVC-ului. Și, cum fiecare kilogram de PVC reciclat salvează 2 kg de emisii de CO2, putem spune că Twinson este contribuția pe care compania Deceuninck o aduce protecției mediului.

Profilele Twinson, ideale pentru terase, balcoane sau acoperișuri circulabile, sunt garantate până la 25 de ani. Desigur, toate produsele sunt 100% reciclabile. Twinson poate fi folosit și pentru fațade, aticuri de acoperiș sau sisteme de împrejmuire.

Twinson terrace

Terasa Twinson îți spune un impecabil „Bine ai venit!” de fiecare dată când cauți clipe de bine, acasă, în natură. Vei găsi mediul perfect pentru relaxare, fără grija întreținerii sau a deprecierii. Pe scurt, dublu relaxante.

Producător de ferestre? Arhitect sau designer de interior? Constructor sau montator? Găsește mai multe informații accesând linkul elegant.deceuninck.com/ro.

Contactează-ne

    Accept termenii și condițiile
Twinson Deceuninck

Terasele deschid casele spre natură

Sistemele de terase Twinson  – Character Massive, Majestic Massive Pro și Terrace Essential Știind cum veți proiecta terasele caselor clienților dumneavoastră, știți […]