Scopul, valorile si pasiunea noastra

De ce ? Scopul nostru de baza;

Inovativi si primii in domeniu;

Scopul nostru este de fabrica produse inovatoare de inalta calitate , bazate pe cunostiintele noastre acumulate si pe echipa noastra de experti in domeniu. Ne straduim sa oferim caminului dumneavoastra un spatiu de locuit cat mai comfortabil. Lucram intens pentru protectia spatiului si a celor confortabil . Lucram intens pentru protectia spatiului si a celor dragi dumneavoastra fata de factorii externi, inovand noi tehnologii care sa imbunatateasca produsul final. Avand in vedere faptul ca fabricarea, montarea si intretinerea sistemelor noastre este facila, produsele noastre indeplinesc cerintele la un nivel ridicat care asigura o satisfactie maxima a beneficiarului.

Mediu ecologic

Scopul nostru este sa oferim consultanta tuturor beneficiarilor nostri in vederea construirii de case eficient energetice. In acest scop toate produsele noastre ofera o izolare ridicata, viata indelungata si necesita o intretinere usoara. Ca sa minimalizam distrugerea mediului inconjurator, procesele de fabricatie lasa in urma lor minimul de reziduri in natura, folosind la minimum energia si sunt reciclabile.

Proiectarea

Scopul nostru este ca prin varietatea de design sa va oferim un spatiu de locuit cat mai frumos care sa reflecte stilul dumneavoastra arhitectural. Produsele noastre au un design care in timp vor satisface pe deplin asteptarile dumneavoastre printr-o paleta bogata de culori inspirata din natura si cu o suprafata de finisare calitativ unica.

Angajatii si clientii nostri

Am creat un mediu de lucru deschis,franc si onest cu toti angajatii si clientii nostri in vederea crearii unui parteneriat pe termen lung mentinand astfel o satisfactie cu toate partile la nivelul cel mai ridicat. Adaugam importanta calitatii , sigurantei,mediului inconjurator si oamenilor mentinand spiritul de echipa.

Valorile noastre de baza

Onestitatea

Intotdeauna spunem intreg adevarul si actionam deschis si franc pe intreaga perioada a procesului de comunicare. Avem un feedback direct si pozitiv in relatiile cu partenerii nostri . Aderam la spiritul de echipa in munca atat cu angajatii cat si cu partenerii nostri de afaceri. Ne acceptam greselile aplicand totodata masuri de corectare si de prevenire pe viitor a lor si aparam prin orice mijloace adevarul. Aceste lucruri le gandim si le spunem si nu difera de la unul la celalat. Prin aceasta suntem unici.

Performanta ridicata

Performanta noastra este masurata de regula prin angajatii nostri, beneficiari, societate si actionari. Facem eforturi sustinute pentru imbunatatirea permanenta a pasilor in afaceri, bazandu-ne pe pasiunea noastra de a atinge perfectiunea si continuam pe calea succesului nostru fara a devia de la valorile si ideile noastre. Facem ceea ce spunem si impartim ceea ce facem. Acesta este conceptul nostru de responsabilitate si disciplina. Prioritatile noastre in atingerea performantelor ridicate sunt oamenii, mediul inconjurator, calitatea, service-ul si venitul. (O,M,C,S,V). Aceasta este o cerinta pentru o corporatie cu o reala continuitate. Pe perioada desfasurarii fiecarei etape a afacerii , de la productie pana la post-vanzare, actionam zilnic inainte spre performanta.

Pasiunile noastre 

Antreprenoriat

Suntem deschisi intregii lumi si tuturor opiniilor. Cautam si sesizam oportunitatile. Generam un mediu de incredere in delegarea a unei conduceri puternice si de succes in toate departamentele. Muncim ca si cum am fi noi proprietarii. Respectam deciziile tuturor angajatiilor , ii incurajam sa fie responsabili si le aducem recunostiinta.

Cultul nostru

Ca rezultat al cultului creat de catre corporatie, toti angajatii si partenerii de afaceri sunt mandrii ca lucreaza impreuna. Muncesc si actioneaza in concordanta cu principii bazate pe onestitate, performanta ridicata si antreprenoriat. Depunem eforturi sustinute sa fabricam produse cu o durata de viata indelungata, ecologice, cu izolare ridicata, calitative, durabile si reciclabile. Suntem lideri in domeniu. Compania noastra este una dintre liderii in domeniu si suntem printre primele 3 din lume la cota de piata. Succesul se datoreaza calitatii si performantei ridicate, in serviciile ca si de altfel in relatiile cu clientii si de increderea reciproca.

O structura financiara puternica

Compania noastra detine o structura financiara puternica si sustenabila. Convertim toate activitatiile noastre in target-uri financiare pe care le indeplinim cu succes.