Misiunea noastră

 Inovativi 

 Scopul nostru este de a fabrica produse inovatoare și de o calitate înaltă , bazat pe cunostiintele noastre acumulate și pe echipă noastră de experți în domeniu. 

 Ne străduim să oferim căminului dumneavoastră un spațiu de locuit cât mai comfortabil lucrând intens la protecția spațiului și a celor dragi dumneavoastră față de factorii externi. 

 Mediu ecologic

 Oferim consultanță tuturor beneficiarilor noștri în vederea construirii de case eficient energetice, astfel toate produsele noastre oferă o izolare ridicată, viață îndelungată a profilului necesitand întreținere ușoară. Că să minimalizam distrugerea mediului înconjurător, procesele de fabricație folosite lasă în urmă minimul de reziduri în natură.

Proiectare

  Prin varietatea de design dorim să oferim un spațiu de locuit cât mai frumos care să reflecte stilul architectural al fiecărui beneficiar. Produsele noastre au un design care în timp vor satisface toate așteptările iar printr-o paletă bogată de culori inspirată din natură și finisaje de o calitate superioară aducem un plus de valoare proiectelor.

Durabilitate

 Deceuninck fabrică produse 100% reciclabile care nu conțin plumb. Deceuninck a făcut investiții semnificative pentru o lume mai bună, cu un pas înaintea celorlalți din domeniu în vederea dezvoltării de produse ecologice.

 În zilele acestea când suntem expuși la multe substanțe dăunătoare, considerăm că este necesar să impunem anumite criterii în producerea profilelor din PVC. PVC –ul nu poate fi folosit direct că materie prima , că atare sunt necesari și alți aditivi industriali pentru prelucrare.

 În anul 2015, Deceuninck a luat măsurile necesare în concordanță cu cerințele impuse de către comunitatea europeană pentru a contribui la o lume mai bună și o viață sustenabilă. Deceuninck a început din anul 2004 să fabrice produse 100% reciclabile folosind garnituri de tip TPE, bineînțeles fără a fi folosită materie prima pe bază de plumb sau alte materiale grele similare. În vederea lăsării unei lumi sustenabile pentru viitoarele generații, Deceuninck fabrică profile ecologice care au că stabilizator calciu-zinc.

 Deceuninck a obținut EDP ( Declarația de Produse Ecologice) pentru ferestre și uși din PVC. Această declarație EDP confirmă faptul că produsele fabricate sau service-ul sunt ecologice în conformitate cu categoria respectivă ( materie prima, energia folosită eficient, emisiile în aer, apa și sol, deșeuri) toate definite în standardul ISO 14040.

 Deceuninck este utilizatorul a “Green Point” , folosit în 31 de țări ca indicator pentru “Responsabilitate Industrială” ,  arătând că întreagă afacere a grupului îndeplinește obligațiile cu privire la protecția mediului înconjurător. “Green Point” certifica faptul că o întreprindere îndeplinește obligațiile legale cu privire la reciclarea deșeurilor provenite de la ambalajele fabricii.