Locatiile fabricilor noastre

Deceuninck, este un leader industrial, care pe baza experientei si cunostintelor acumulate in cei 80 de ani de activitate si utilizarii echipamentelor automate este capabila sa fabrice profile din PVC care respecta cele mai inalte standarde de calitate. Toate produsele noastre sunt in conformitate cu standardul de management al calitatii ISO 9001, fiind executate pe linii de extrudere controlate de computer.

Profilele utilizate in producerea ferestrelor au o viata indelungata fiind rezistente impotriva celor mai dure intemperii. Deceuninck, lider in domeniu, pe intreg mapamondul, a dezvoltat o formula speciala de materie prima in laboratoarele sale proprii care sa indeplineasca toate cerintele respective climaterice, a spatiului de locuit si a standardelor nationale din fiecare tara. Avand o experienta de mai bine de 80 de ani Deceuninck prepara meticulos compound-ul care sta la baza calitatii extrudarii profilelor.

Matritele sunt considerate al doilea factor de importanta in procesul optim de productie de aceea sunt produse in atelierul propriu al Deceuninck. Deceuninck este un adevarat lider in domeniu, care foloseste reteta sa proprie de preparare a compound-ului , matrite fabricate de ei si o tehnologie automata de extrudare. Acestia sunt considerati cei mai importanti factori pentru o productie excelenta de profile si o integrare completa, pe verticala a companiei.

Profilele colorate intr-o gama de culori din sortimentul nostru sunt foliate de catre noi. Deceuninck foloseste cea mai noua tehnologie de foliere pe utilaje care ofera un produs exemplar pentru clientii finali intr-o bogata paleta de culori. Tehnica noastra de foliere este o alta aplicatie integrata in cadrul fabricii Deceuninck. In plus paneluri si sisteme de placari ale peretilor si tavanelor sunt produse tot la Deceuninck in diferite culori si aspecte in vederea de a oferi solutii alternative in constructii.

In vederea pastrarii culturii nostre arhitecturale si pentru a satisface cerintele beneficiarilor sunt folosite masini de curbat tamplaria. Acestea permit productia de profile care satisfac orice tip de tamplarie ceruta de designul arhitectural respectiv.

Laboratoarele noastre de control al calitatii sunt in masura de a monitoriza si controla toate etapele de la primirea comenzilor si pana la livrare. Asiguram aceasta functie vitala printr-o tehnologie de ultima generatie, echipamente si dispozitive specializate. Calitatea profilelor produse este monitorizata in permanenta in aceste laboratoare si toate profilele sunt rezultatul eforturilor sustinute R&D. Testarea riguroasa este efectuata permanent astfel asigurandu-se conformitatea cu standardele nationale si internationale.