Durabilitate

Deceuninck lucreaza pentru sustenabilitate…

Deceuninck, lider in domeniul productiei de profile PVC, fabrica produse 100% reciclabile care nu contin plumb fiind astfel ecologice. Deceuninck a facut investitii semnificative pentru o lume mai buna, cu un pas inaintea celorlalti din domeniu in vederea dezvoltarii de produse ecologice care sa asigure sanatatea umana.

Este foarte important pentru o viata sustenabila sa fabrici produse ecologice in scopul de a lasa o lume mai buna generatiilor viitoare. In zilele acestea cand suntem expusi la multe substante daunatoare, noi consideram ca este necesar sa impunem anumite criterii in producerea profilelor din PVC. PVC –ul nu poate fi folosit direct ca materie prima , ca atare sunt necesari si alti aditivi industriali pentru prelucrare.

In anul 2015, Deceuninck a luat rapid masurile necesare in concordanta cu cerintele impuse de catre comunitatea europeana pentru a contribui la o lume mai buna o viata sustenabila a copiilor nostri.Avand acest scop in minte, Deceuninck a inceput din anul 2004 sa fabrice produse 100% reciclabile folosind garnituri de tip TPE, bineinteles fara a fi folosita materie prima pe baza de plumb sau alte materiale grele similare. In vederea lasarii unei lumi sustenabile pentru viitoarele generatii, Deceuninck ca lider in domeniu fabrica profile ecologice care au ca stabilizator calciu-zinc.

Deceuninck a obtinut EDP ( Declaratia de Produse Ecologice) pentru ferestre si usi din PVC. Aceasta declaratie EDP confirma faptul ca produsele fabricate sau service-ul sunt ecologice in conformitate cu categoria respectiva ( materie prima, energia folosita eficient, emisiile in aer, apa si sol, deseuri) toate definite in standardul ISO 14040.

Deceuninck este utilizatorul a “Green Point” folosit in 31 de tari ca indicator pentru “Responsabilitate Industriala”si ca mecanism semnificant in comunicarea cu beneficiarii ca intreaga afacere a grupului indeplineste obligatiile cu privire la protectia mediului inconjurator. “Green Point” certifica faptul ca o intreprindere indeplineste obligatiile legale cu privire la reciclarea deseurilor provenite de la ambalajele fabricii respective.