De ce ferestre si usi din PVC?

Ferestrele si usile din PVC sunt eficiente energetic.

PVC-ul este cel mai bun material izolator dintre toate solutiile traditionale existente pe piata pentru fabricarea ferestrelor si a usilor. PVC-ul este cel mai bun material izolator dintre toate solutiile traditionale existente pe piata, pentru fabricarea ferestrelor si a usilor din aluminiu, PVC si lemn. Cu cat coeficientul de transfer termic este mai scazut, cu atat va fi mai ridicata performanta energetica. Cu cat acest coeficient este mai scazut cu atat va fi mai ridicata performanta energetica.

Valorile de izolare pentru ferestre si usi.

Sistemele PVC Deceuninck pentru ferestre si usi ofera un echilibru perfect intre eficienta energetica si confortul oferit. Datorita izolarii termice si acustice, a gradului ridicat de siguranta, paletei bogate de culori inspirate din natura , toate acestea ofera o nota aparte caminului dumneavoastra. Este o investitie prin care va recuperati banii fiind si prietenoasa mediului.

Ferestrele si usile din PVC necesita o intretinere usoara.

Deceuninck ofera o gama variata de tipuri de ferestre si usi care aduc valoare si stil caminului dumneavoastra. O fereastra durabila care necesita intretinere usoara, pastrand in timp culoarea dorita ofera din punct de vedere estetic un aspect satisfacator. Intretinerea usilor si ferestrelor din PVC este usoara si nu necesita efort.

Ferestrele si usile din PVC ofera izolare fonica.

In ziua de astazi este foarte importanta o izolare fonica a spatiului in care locuiti. Profilele Deceuninck pentru ferestre si usi sunt fabricate cu mai multe camere interioare, asigurand o izolare fonica sporita si un climat ambiental placut , chiar si in zonele cu trafic intens si zgomot mare.